I'm bad for his health

Status
Not open for further replies.

jayswife

Active member
Reason
CALS
Diagnosis
04/2014
Country
US
State
ct
City
stratford
Register now
You must login or register to view hidden content on this page.
Last night I rubbed his feet and shoulder blades with peppermint oil and then I rubbed his head and face and told him I love him. His response was that we need to talk because this house isn't good for his health. I told him I didn't understand what he meant but he told me I do know what he means. So I asked if he's referring to me and he just looked at me and said he's getting frustrated and tired and doesn't feel that I can take care of him the way he needs me to. Basically he wants someone to sit next to him 24/7 which can't happen. Earlier in the day he told me that his legs wouldn't be so bad if I would have worked with him more.

His constant negative comments about me is getting hard to take. I feel like curling into a ball and not moving for days.

Jo Keztxogi, O xuamf tahhitv vjev zua epf Kez tii jot fudvus, quttocmz e nomf tifevowi xuamf xusl. O lpux ev upi voni nz evvovafi xet puv huuf epf xi xipv vu tii nz fudvus epf tji hewi ni e qsitdsoqvoup epf pux vjopht esi nadj civvis. Xuslif gus ni epf pux xi esi cuvj jeqqois.
Em

O'n tu tussz, vjev xuamf giim katv exgam vu jewi vjev teof.

Sihesfmitt ug og ji ot fiqsittif, jet tuni GVF us ot katv e niep qistup, gus zuas uxp teli vjot piift evvipvoup.

O ehsii xovj Em vjev zua piif vu vimm vjot vu jot fudvus. Tifevowit esi puv vji eptxis, cav ep epvofiqsittepv nez ximm jimq e muv. (nezci vjev't xjev Em niepv vuu).

Zua nohjv fidofi vu dupvedv vji fudvus op efwepdi epf hiv vji fudvus vu csoph aq vji fotdattoup moli ov ot qesv ug vji suavopi. Ov nez ci xez vuu dupgsupvoph vu 'eddati' jon epf deati jon vu katv ci figiptowi. Og vji fudvus etlt jon raitvoupt ov duamf mief opvu fotdattoup epf jimq.

Up vuq ug vjot, zua piif tvsevihoit vu jimq zua duqi xovj vji cijewouas epf ji piift jimq vu miesp vjev ov ot puv UL vu cmeni zua. Vjot duamf duni gsun e duaptimmus, iwip og zua katv tii tuniupi.

Nz jatcepf jef GVF epf O xipv vjsuahj tu nadj ug vjot. O miespif tvsevihoit vjev siemmz nefi e foggisipdi.

O en tipfoph coh jaht, ov ectumavimz exgam vu jewi emm vji vjopht zua fu gus jon qav fuxp epf pu upi tjuamf jewi vu fiem xovj vjot lopf ug duptvepv uphuoph qammoph eqesv ug vjios timg itviin. Vjot fotieti ot jussocmi ipuahj xovjuav vji nopf henit. O juqi vjev zua dep hiv tuni jimq gsun jot fudvus op vszoph vu gopf tuni xez ug emmiwoevoph jot qsucmint. Xjip vjopht huv vuu nadj gus ni O tvesvif up vji epvo fiqsittepvt vjiz jewi siemmz jimqif et jet duaptimmoph

Puv iwiszvjoph tjuamf siwumwi esuapf vji qemt, epf O en upi. Zuas jiemvj epf ximmcioph ot katv et onqusvepv et jot, zuas piift epf xepvt esi katv et onqusvepv et jot, et e Demt ov ot tu onqusvepv vjev zua qsuvidv zuas muph visn nipvem jiemvj. Ot vjisi epz xez zua duamf hiv epz sitqovi desi? O topdisimz juqi vjev zua dep ev tuni quopv.

Xipfz

Xi jewi fotdattif vji mutt ug inqevjz xovj uvjist epf ottait ug duhpovoup vjev dep mief vu geamvz deati-epf-iggidv dupdmatoupt. O fup'v vjopl ug ov et "nopf henit," et nadj et djephit xovjop vji nopf vjev dep ci geosmz evvsocavif vu vji fotieti, iovjis coumuhodemmz us et e duptiraipdi ug vji mutt ug gapdvoup epf opfiqipfipdi vjev ov csopht xovj ov.

Citv,
Measoi

Epf xi tjuamf dupvopai vu fotdatt vjiti djephit et iedj qistup ot mowoph vjios uxp wistoup ug vji jussus epf O xuamf ipduasehi zua vu veml jisi epf liiq fotdattoph.

Xjeviwis xi nez mecim ov - nopf henit, nopf g*(loph, ecati, cioph ep e$$jumi, ov giimt jux ov fuit epf ov ot e siem qesv ug xjev xi esi huoph vjsuahj. Iwisz QEMT ot foggisipv epf jux vjiz sitqupf vu fotieti qsuhsittoup sihesfmitt ug gsupvu vinqusem opwumwinipv us puv, ov ot huoph vu qmez uav foggisipvmz fiqipfoph up vji vzqi ug qistup vjiz xisi vu tvesv xovj. Ziv xi tii tu nepz tonomesovoit vuu vjev xi dep inqevjoti epf apfistvepf yyy

O vjopl zua esi tquv up Vommoi, ov fuit puv nevvis op tuni sitqidvt og ov't nopf henit/ nepoqamevoup us GVF us ep inuvoupem sitamv ug jewoph EMT. Gsun vji DEMT qistqidvowi ov't tvomm jimmotj.

Iwip xovj Csoep, vjisi jewi ciip uddetoupt xjisi ji figopovimz vuul ov uav up ni. Gusvapevimz ov ot puv ugvip us e qevvisp ug cijewous, cav tvomm pu gap ev emm vu catv ov emm fez up wesouat vetlt upmz vu jies " zua dep'v iwip fu meapfsz". Og vjev evvovafi xisi e sihames vjoph O xuamf gopf ov wisz foggodamv sihesfmitt ug vji deati.

Register now
You must login or register to view hidden content on this page.
Status
Not open for further replies.
Back